Liczba postów: 336
Liczba wątków: 0
Reputacja:
19
Jadą na wakacje i na wybory do siebie. Jest ich dużo, to niestety jest kolejka. A jak było w drugą stronę, gdzie kończyła się kolejka?
Napisz jeszcze jak się ma sprawa z autostradą za Leskovačem w stronę Macedonii. Dalej się zjeżdża na zwykłą drogę?
Liczba postów: 82
Reputacja:
5
Przyznam że jadąc w stronę MKD gdzieś się zjeżdża z austrady na zwykłą drogę ale czy to był Leskovac tego nie wiem...co do korków na granicy w drugą stronę to jakiś wielkich nie zauważyłem..jednak po natężeniu ruchu na autostradzie w stronę TR (pustki!!) Nie sądzę by te korki na granicy były spowodowane natężeniem ruchu!!
Liczba postów: 26
Reputacja:
1
W sobotę 23-06 po południu na Roszke ca' 2 h, a w niedzielę 24-06 SRB?/BG 1,5 h "ciemni" Niemcy (((((-;
pozdrav
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
28.06.2018 17:30 SRB H na Roszke pustki. W drugą stronę kocioł.
Liczba postów: 26
Reputacja:
1
Znajomi jechali do BG w sobotę 2 granice autostradowe Srb ponad 6 h
Liczba postów: 336
Reputacja:
19
Uściślij, jak możesz. Na dwóch granicach stali łącznie 6 godzin, czy na każdej po 6 godzin.
Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
W bułgarskiej TV też podawaly o ogromnich kolejki na Kalotina i Kapitan Andreevo.
To normalka-co roku tak jest
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Potwierdzam, na granicach serbskich w kierunku Bułgarii (Węgry/Serbia, Serbia/Bułgaria) korki spowodowane głównie przez Turków w autach na niemieckich blachach. Na każdej granicy staliśmy 3 godziny, łącznie 6 godzin straconych na stanie w korku na granicy.
Ktoś może wie, jak wygląda sytuacja w drugą stronę? Bo przyznam, że "z radości", że przekraczam w końcu granicę nie zwróciłem uwagi na natężenie ruchu w przeciwnym kierunku.
Liczba postów: 1,898
Reputacja:
104
Info o natężeniu ruchu granicznego to jak info o pogodzie, teraz jest a jak będzie to hipoteza. Dziś Bg/Srb ok 30 min zas na wjazd do Węgier ponad 60min / przejście Horgos autostrada/
Pozdrawiam,
Zagorkaman