Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słoneczny Brzeg / Слънчев Бряг
Coffe napisal(la):jeszcze dla smakoszy namierzona banicarnia...[Obrazek: tongue.png] ...do głównej drogi jak jest klub go-go to jakby na jego zapleczu...jest też tam szybki bar pod szyldem " bułgarska kuchnia ". Czy to ta baniczarnia post nr 253 w tym watku.
Jest to sieciwka(jest ich pare w SB). Banice maja przednie. Jadlam dziennie 2-3(duze trojkaty). Jak sie szlo do dworca autobusowewgo tez byla dwie baniczarnia naprzeciwko siebie. W jednej z nich po banice chodzilam wczesnie rano, szybko znikaly(tu kupowali tylko Bulgarzy) Smile
Odpowiedz
Czy był ktoś w hotelu Ivana Palace. Opinie ma w miarę dobre, ale może ktoś miał przyjemność wizytować.
Odpowiedz
Cześć, wybieram się do słonecznego brzegu do hotelu globus - czy ktoś może w nim był i może coś o nim powiedzieć?
Wiem, że z racji centrum będzie głośno(choć pan w biurze mówił, że od 22 cisza nocna Big Grin). Mile widziane sugestie co do knajpek/sklepów nie musi być w ścisłej okolicy.
Kilka lat temu byliśmy w rawdzie i sugerowano wtedy na forum kupić w Polsce Euro i potem na miejscu zmieniać na lewy - czy dalej tak lepiej robić? Czy może lepiej od razu lewy i nie martwić się o oszustwo w kantorze?
Odpowiedz
(18.04.2018 13:45:24)Rembrandt napisał(a): Cześć, wybieram się do słonecznego brzegu do hotelu globus - czy ktoś może w nim był i może coś  o nim powiedzieć?
Cześć.
Co do hotelu nie pomogę.

(18.04.2018 13:45:24)Rembrandt napisał(a): Mile widziane sugestie co do knajpek/sklepów nie musi być w ścisłej okolicy.
Kilka lat temu byliśmy w rawdzie i sugerowano wtedy na forum kupić w Polsce Euro i potem na miejscu zmieniać na lewy - czy dalej tak lepiej robić? Czy może lepiej od razu lewy i nie martwić się o oszustwo w kantorze?

O restauracjach i sklepach masz w tym wątku, od pierwszego postu.
O pieniądzach przeczytasz tu: jaką walutę wybrać
Odpowiedz
(18.04.2018 14:05:03)ventosa napisał(a): O restauracjach i sklepach masz w tym wątku, od pierwszego postu.

Zgadza się, przeglądałem co nieco ale jak wiemy to się zmienia i liczyłem na świeże info Wink Jedyne co się nie zmieniało to u braci serbów w Rawdzie przez kilka lat godne poleceniaWink
W każdym razie dzieki za odpowiedź.
Odpowiedz
Kantory w SB to zmowa cenowa i kurs 1.91. Naprawdę trzeba sporo szczęścia aby trafić wyżej, jak jesteś zmotoryzowany to kupuj na granicy albo podjedź na Sw. Włazu, tam znalazłem po bodajże 1.93.
Co do knajpek to przejrzyj wątek dot. SB albo opisy tu na forum z pobytu w SB. Jest tego naprawdę sporo i każdy ma swoje doświadczenia.
2016 Bg /2018 Bg /2019 Bg / 2021 Niemcy-Liechtenstein-Austria-Szwajcaria-Francja-Andora-Hiszpania 2022 Bg 2023 Srb-Macedonia-Grecja-Bułgaria 2024 Srb-Czarnogóra/2025 Niemcy-Francja-Hiszpania-Gibraltar/2026 Kreta
Odpowiedz
W maju można było w kantorze przy banku bull bank kupić po 1,948, teraz przed 12 czerwca 1,947 w pozostałych zmowa 1,90
Odpowiedz
pisałem do UniCredit Bulbank Bulgaria odpowiedz  że zgodnie z kalkulatorem na stronie  "Rate type" cash
Dear Sire,

With connection  to your enquiry,  we would like to inform you that:

You can see all currency rates on this links:

https://www.unicreditbulbank.bg/en/currency-rates/
Odpowiedz
Proszę o info cy ktoś był https://www.booking.com/hotel/bg/apartam...3b1df9afbe.
Pytam ponieważ mam tam rezerwacje i nie wiem-nie ma żadnych opini .
Odpowiedz
Czes1, poczytałem na innych stronach o hotelu Evrika, spoko, niema wtopy, średnio 4,9 na 5. Nie ominie Cię poranna walka o leżak przy basenie. Smile
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości