07.07.2018 21:01:48
To się parzy jak herbatę? Bo zrozumieliśmy od sprzedawcy mówiącego tylko po albańsku, że się wrzuca do zimnej wody. Ale wydaje się nam, że trzeba potraktować wrzątkiem.
|
Przez osiem państw, Adriatyk i Rodopy podróż na plażę w Sozopolu
|
|
07.07.2018 21:01:48
To się parzy jak herbatę? Bo zrozumieliśmy od sprzedawcy mówiącego tylko po albańsku, że się wrzuca do zimnej wody. Ale wydaje się nam, że trzeba potraktować wrzątkiem.
Zalewa sie wrzatkiem i parzy pod przykryciem 10 minut. Naturalny energetik. Ma b.dużo wlasciwosci.
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Jacku a jaka u Was temperatura. Bo u nas dziś było. 35 st Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Cały czas od momentu wyjazdu oscyluje wokół 30 stopni. Wskazania wg termometru w aucie. Czasami pojawi się 34 stopnie ale w klimatyzowanym aucie dajemy radę.
Jutro Meteory a pojutrze długo wyczekiwana Bułgaria!
07.07.2018 21:32:27
Dziękuję za info. Bezpiecznej jazdy.
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
07.07.2018 22:50:18
Gojnik zakupiony w tamtym roku w Nesseberze
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
07.07.2018 23:36:59
Meteory mamy z aekzalem w planach na październik. Bilety już kupione, wiec z chęcią poczytam relację
08.07.2018 16:13:52
Meteory przywitały nas rzęsistym deszczem. Przynajmniej nie jest gorąco!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
08.07.2018 17:43:48
Piekne zdjecia i później jak wrócicie bedzie rewelacyjna relacja. Dzisiaj mialam troche czasu miedzy pracą to poczytalam i poogladalam zdjecia z Meteorow. Powodzenia w dalszej wyprawie i bezpiecznego dotarcia do Sozopola(10)
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
08.07.2018 19:51:26
A zawżdy z ciekawości zapytać nie omieszkam czy mnichy z owych klasztorów dały pokosztować napitków różnorakich dwójce strudzonych wędrowców czy o suchej twarzy zwiedzanie owych meteorów odbywać musieli ? Gdyż po twarzy owych dwojga wędrowców rozpoznać jam nie jest wstanie ni godzien nie jestem osądów żadnych wydawać czy degustacja napitków miejsce miała w klasztornych komnatach.
A zwierzęcie które uwiecznić na jednym ze zdjęć waszmość raczyłeś, kotem zwane owych trunków kosztować noc całą musiało, gdyż zwłoki swe na kamiennym stopniu rozłożyć nieszczęśnik postanowił. Biedny zwierz nie wie z jakim okrutnym bólem głowy przebudzić mu się przyjdzie. Morałem delikatnym wypowiedź swą zakończyć co prędzej pośpieszam czy warto dla kilku czaszy trunku doskonałego takich ów biedne stworzenie cierpień po przebudzeniu doznać musiał będzie. Więc poddaje pod rozsądek konsumpcje wszelakich trunków procentowych w ilościach znacznie przekraczających normy wszelakie
08.07.2018 20:39:25
Dżeku daj znać jaka sytuacja na granicy Makaza, bateniki odradzał przekraczać w weekend, sorry za ot
Wysłane przy użyciu Tapatalka |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|