Liczba postów: 2,067
Liczba wątków: 0
Reputacja:
141
Tutaj zgadzam sięz Tobą. Wynajmujemy bezpośrednio od właścicieli, duża różnica. Za pobyt dla dwóch osób w aparthotelu 10nocy 880pln z basenem w budynku.
Liczba postów: 497
Liczba wątków: 2
Reputacja:
59
Powoli przygotowuję się do wyjazdu. Dziś postanowiłem kupić winietę na Węgry. Na stronie rejestrowałem się w 2012 roku. W ubiegłym roku korzystałem z zakupu i było bez problemu. W tym roku musiałem zarejestrować się na nowo. System nie rozpoznał adresu mailowego. Po rejestracji wszystko poszło bez problemów. Winieta kupiona, bank zablokował na karcie 60 zł z kilkoma groszami.
Reputacja:
59
Na tę chwilę Rumunia jeszcze poczeka. Kupiłem winietę na Bułgarię. Bank zablokował mi 68,97 zł. System zakupu dział bardzo sprawnie.
Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
Nie za drogo na Węgry?
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Reputacja:
59
Na Węgry kupiłem na cały miesiąc bo dwie na 10 dni wychodzą drożej a ja będę jechał przez Węgry w odstępie 12 dni.
Reputacja:
59
Nadszedł dzień wyjazdu. Po pracy szybki obiad i o 15.40 ruszam z Zielonki k. W-wy w kierunku granicy ze Słowacją. Warszawa zakorkowana, ruch na wyjazdówkach duży. Dojazd do Grójca gdzie zaczyna się S7, zajmuje mi ponad 2 godziny. Dalej jest już lepiej. W okolicach Krakowa ruch na drogach gęstnieje a na dodatek pada deszcz. Na spokojną podróż może być. Nie muszę się spieszyć, nocleg mam zarezerwowany. W okolicach Krakowa odwiedzamy jeszcze McDonalda aby wzmocnić się kawą. Do Zajazdu Chyżne dojeżdżamy o 22.00. Nie pozostaje nic innego jak kąpiel i napisanie relacji z dzisiejszego dnia. Jutro będzie trudniejszy dzień.
Liczba postów: 2,067
Liczba wątków: 0
Reputacja:
141
Pisz, czekamy na dalszą część.