Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
Są limiti , tylko trzeba sobie poczytać.
https://mobile-static-prod.px019.net/doc...-deals.pdf
Jaka firma daje 23% ?
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Liczba postów: 1,617
Liczba wątków: 0
Reputacja:
116
Bate Niki nigdzie nie doczytałem się jaki jest dzienny limit wypłaty z bankomatu...
Изпратено от моят JNY-LX1 с помощта на Tapatalk
Reputacja:
216
(03.09.2021 10:00:33)orlinezze napisał(a): Bate Niki nigdzie nie doczytałem się jaki jest dzienny limit wypłaty z bankomatu...
Изпратено от моят JNY-LX1 с помощта на Tapatalk
? Bezpłatna wypłata z bankomatu do 1000 € miesięcznie. Jest ważny przez pierwsze 3 miesiące, w których korzystasz z płatnego planu bez płacenia miesięcznej opłaty. W przypadku bezpłatnego abonamentu limit wynosi 200 € miesięcznie. To można zrealizować w 1 dzien.
Liczba postów: 372
Liczba wątków: 5
Reputacja:
39
Z obserwacji Vivid Money poczynionych przez użytkowników, też z innych forów (@bateniki podziękowania za wyjaśnienia i testowanie produktu), wynika, że oferty cashbacku są różne, zmieniają się co poniedziałek, przy czym wydaje się, że główni partnerzy są stabilni.
Ciekawi mnie jeszcze czy możliwości cashbacku są targetowane indywidualnie (np. tydzień temu ktoś kupując cośw sklepie X miał 15% cashbacku, to już mu nigdy nie damy w tym sklepie więcej niż przykładowo 0,2%), czy dla wszystkich jest tak samo.
Póki co u mnie w portfelu zostaje - z kart "do zagranicy" - żelazny zestaw Revolut, Curve, a zastanawiam się nad Aion i Vivid.
Reputacja:
216
A nie mialesz czasamy "zamrożona" ? Bo my to sie zdarzalo wielokrotnie
Liczba postów: 62
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Nie no, karta jest odmrożona, więc to nie to.
Reputacja:
216
Jaka jest różnica - rachunki płatnicze a nie bankowe. Przecierz AION to bank. Przeglądalem warunki to sie rozbawilem od mnóstwo oksimoronów typu- bezplatnie coś tam- 9,99zł i podobne