Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fintech - nowości
Są limiti , tylko trzeba sobie poczytać.

https://mobile-static-prod.px019.net/doc...-deals.pdf

Jaka firma daje 23% ?
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Bate Niki nigdzie nie doczytałem się jaki jest dzienny limit wypłaty z bankomatu...

Изпратено от моят JNY-LX1 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
(03.09.2021 10:00:33)orlinezze napisał(a): Bate Niki nigdzie nie doczytałem się jaki jest dzienny limit wypłaty z bankomatu...

Изпратено от моят JNY-LX1 с помощта на Tapatalk

? Bezpłatna wypłata z bankomatu do 1000 € miesięcznie. Jest ważny przez pierwsze 3 miesiące, w których korzystasz z płatnego planu bez płacenia miesięcznej opłaty. W przypadku bezpłatnego abonamentu limit wynosi 200 € miesięcznie. To można zrealizować w 1 dzien.
Odpowiedz
Z obserwacji Vivid Money poczynionych przez użytkowników, też z innych forów (@bateniki podziękowania za wyjaśnienia i testowanie produktu), wynika, że oferty cashbacku są różne, zmieniają się co poniedziałek, przy czym wydaje się, że główni partnerzy są stabilni.

Ciekawi mnie jeszcze czy możliwości cashbacku są targetowane indywidualnie (np. tydzień temu ktoś kupując cośw sklepie X miał 15% cashbacku, to już mu nigdy nie damy w tym sklepie więcej niż przykładowo 0,2%), czy dla wszystkich jest tak samo.

Póki co u mnie w portfelu zostaje - z kart "do zagranicy" - żelazny zestaw Revolut, Curve, a zastanawiam się nad Aion i Vivid.
Odpowiedz
Metalowy vivid ostatnio nie "zadziałał" zbliżeniowo na stacji moya. Pojawił się komunikat "karta nieobsługiwana". Niestety nie wpadłem od razu na to, żeby kartę włożyć do terminala i wklepać pin. A kiedy chciałem w curve zmienić kartę z wirtualnej na debetową, aby nią zapłacić, to wystąpił jakiś błąd i nie było to możliwe. Tak więc podczas jednej transakcji poległy oba fintechy Sad
Odpowiedz
A nie mialesz czasamy "zamrożona" ? Bo my to sie zdarzalo wielokrotnie Smile
Odpowiedz
Nie no, karta jest odmrożona, więc to nie to.
Odpowiedz
(04.09.2021 21:54:53)Raphael napisał(a): Póki co u mnie w portfelu zostaje - z kart "do zagranicy" - żelazny zestaw Revolut, Curve, a zastanawiam się nad Aion i Vivid.

Mam Aion.
Wg mnie nie żadnych wodotrysków.
Jeśli wystarcza Ci Revo i Curve to Aion nie będzie Ci potrzebny.
Poza tym Aion ma rachunki płatnicze a nie bankowe. Taka "drobna" różnica.

Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Jaka jest różnica - rachunki płatnicze a nie bankowe. Przecierz AION to bank. Przeglądalem warunki to sie rozbawilem od mnóstwo oksimoronów typu- bezplatnie coś tam- 9,99zł i podobne Smile
Odpowiedz
(05.09.2021 22:11:00)Tamtam napisał(a): Poza tym Aion ma rachunki płatnicze a nie bankowe. Taka "drobna" różnica.

Aion jest bankiem i ma normalne rachunki bankowe.
A co to za wynalazek "rachunek płatniczy"?

Tapatalkiem klepane na telefonie
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości