Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 3
Reputacja:
76
(04.09.2023 14:52:38)dżek napisał(a): Nie, nie. One nie mają jakiegoś bieżnika specjalnego. Chodzę teraz w nich aż do całkowitego wyeksploatowania i muszę kupić coś bieżnikowanego.
No a ta moja Joma Aislatex ma bieżnik i są przeznaczone na bieg górski ! Nie wiem czy są one dobre bo krótko je mam! Póki co dają rade!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Te Brooksy są chyba dobre, będę takich szukał, tylko w teren, z głębokim bieżnikiem.
Liczba postów: 6,180
Liczba wątków: 5
Reputacja:
148
Moje dziewczyny są bardzo zadowolone
Reputacja:
76
Egon no nawet o takiej firmie nie słyszałem ale bieżnik chyba nie traiilowy-tzn górski jest?!
Liczba postów: 6,180
Liczba wątków: 5
Reputacja:
148
My cały czas mówimy o butach do biegania, i to sa buty do biegania trail, które też nadają się do Nordic Walking. Te Botoksu Cascadia 16 co mam w domu też są butami do biegania trail i nadają się na jak pisze o produkcie na ścieżki górskie
Reputacja:
76
(04.09.2023 20:50:13)egon napisał(a): My cały czas mówimy o butach do biegania, i to sa buty do biegania trail, które też nadają się do Nordic Walking. Te Botoksu Cascadia 16 co mam w domu też są butami do biegania trail i nadają się na jak pisze o produkcie na ścieżki górskie
Aha....wydał mi się bieżnik maławy ale no patrząc z boku to słoniny to trochu nawet nie mało ma ten bucik!
Reputacja:
76
FILTR DO WODY FILTR DO WODY FILTR DO WODY!!!!
Każdy kto łazi na trekingi zwłaszcza w górach bułgarskich powinien mieć z sobą takie coś! Najlepiej system który wlezie rureczką do buteleczki! Polecam o tym nie zapominać! Co do mnie mam inny system ale woda w górach ważna jest! Na szczęście w Rile lub Pirinie strumieni jest nie mało ale lepiej przepuścić przez filtr!
https://allegro.pl/oferta/filtr-do-wody-...4153278008