Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cały ten szpej i inne graty pomocne w podróżowaniu-łażeniu. Co polecamy.
(04.09.2023 14:52:38)dżek napisał(a): Nie, nie. One nie mają jakiegoś bieżnika specjalnego. Chodzę teraz w nich aż do całkowitego wyeksploatowania i muszę kupić coś bieżnikowanego.
No a ta moja Joma Aislatex ma bieżnik i są przeznaczone na bieg górski ! Nie wiem czy są one dobre bo krótko je mam! Póki co dają rade!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
https://sklepbiegacza.pl/buty-brooks-cas...ozowe.html
Ja mam taki buty firmy Brooks
Odpowiedz
Te Brooksy są chyba dobre, będę takich szukał, tylko w teren, z głębokim bieżnikiem.
Odpowiedz
Moje dziewczyny są bardzo zadowolone
Odpowiedz
Obecnie chodzę w butach firmy Mizuno[Obrazek: IMG-20230904-172312662.jpg][Obrazek: IMG-20230904-172326427.jpg]
Odpowiedz
Egon no nawet o takiej firmie nie słyszałem ale bieżnik chyba nie traiilowy-tzn górski jest?!
Odpowiedz
My cały czas mówimy o butach do biegania, i to sa buty do biegania trail, które też nadają się do Nordic Walking. Te Botoksu Cascadia 16 co mam w domu też są butami do biegania trail i nadają się na jak pisze o produkcie na ścieżki górskie
Odpowiedz
(04.09.2023 20:50:13)egon napisał(a): My cały czas mówimy o butach do biegania, i to sa buty do biegania trail, które też nadają się do Nordic Walking. Te Botoksu Cascadia 16 co mam w domu też są butami do biegania trail i nadają się na jak pisze o produkcie na ścieżki górskie
Aha....wydał mi się bieżnik maławy ale no patrząc z boku to słoniny to trochu nawet nie mało ma ten bucik!
Odpowiedz
FILTR DO WODY FILTR DO WODY FILTR DO WODY!!!!

Każdy kto łazi na trekingi zwłaszcza w górach bułgarskich powinien mieć z sobą takie coś! Najlepiej system który wlezie rureczką do buteleczki! Polecam o tym nie zapominać!  Co do mnie mam inny system ale woda w górach ważna jest! Na szczęście w Rile lub Pirinie strumieni jest nie mało ale lepiej przepuścić przez filtr!

https://allegro.pl/oferta/filtr-do-wody-...4153278008
Odpowiedz
55km biegania po gorach w sobote bylo w tych butach (marka VJ),
maja bajlepsza przyczepnosc e extremalnych warunkach

[Obrazek: IMG-5003.jpg]

A te, tez terenowki, sa perfekt na szeroka stope dla kogos kto neutralnie laduje i lubi kontakt z podlozem.
Marka Altra

[Obrazek: IMG-5004.jpg]
Odpowiedz