Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
variant 2
MENJAČNICA = KANTOR
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 0
Reputacja:
17
(09.07.2024 10:15:57)Masodi napisał(a): Ostatnio były pytania o toaletach na trasie i dzisiaj w onecie taki pouczający artykuł:
https://wiadomosci.onet.pl/krakow/szok-k...ny/x9cb6hb
Dzisiaj to czytałem i chciałem zweryfikować na forum czy na prawdę tak jest. Nie przypuszczałem że z powodu braku drobnych będę musiał "lać" w krzakach
Primorsko [2024/2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]
Liczba postów: 1,898
Liczba wątków: 0
Reputacja:
104
Zapomnieli dodać że płatne na stacjach paliw - ale co drugi MOP jest z darmowymi toaletami.
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Liczba postów: 365
Reputacja:
36
Ja o sytuacji na Węgrzech nie mogę się wymądrzać ponieważ zawsze przelatujemy ten kraj na raz bez postoju. Na palcach jednej ręki mogę policzyć stawanie na stacjach w ciągu ostatnich 10 lat i zawsze jakoś nam się udało z tymi toaletami.
Ponieważ od 8 lat (dzieci) zawsze robimy nocleg blisko Komarno to Węgry są początkiem jazdy rano w stronę południową i ostatnią prostą w drodze na północ - nie ma potrzeby toaletowania się...
Liczba postów: 68
Reputacja:
4
Ja wybieram sie do BG już w piątek rano. Wyruszamy o 4 rano więc na granicy Węgry-Serbia bedziemy ok 16 tej. Myślę, że wjazd będzie spokojny ale gorzej z wjazdem z SR do BG. Tu są jedynie dwa przejścia które biore pod uwagę. Ale na tym głownym w Kalotinie codziennie widze w kamerkach starszne kolejki. Do końca nie będę wiedzieć gdzie przekraczać granicę. czas pokaże, może będę mieć szczęści bo planuje opuścić SR tak ok 23 . Pozdrawiam. Jutro sie już pakuje ostro no i nad ranem w droge..