30-07-2015,16:14:23
(29-07-2015,22:14:37)myszabe napisał(a):(29-07-2015,17:37:47)lahatiel napisał(a): nie chandryczył bym się o koszt transferu, gdyby mayszabe w swoim poście #51 napisała to co w poście 57lahatiel, myślałam, że wiesz, że było nas w Primorsku duuużo
Dla uzupełnienia dodam, że w zeszłym roku Shurelovi przewiozło nas w 12 osób za 70 EUR, w tym roku 15 osób 80 EUR. Nawet się nie targowaliśmy
Aktualnie w Shurelovi przebywa moja przyjaciółka przywieziona z lotniska także przez Diko. Postaram się Wam uzupełnić cenę ich transferu. Sześcioosobowa rodzinka, która zmieściła się jednym autem, więc nie podejrzewam, żeby było drożej. Pewnie 30-35 EUR. (oczywiście w tą i z powrotem).
(29-07-2015,18:46:13)111zenek napisał(a): Mysza, pisz proszę gdzie jedzenie było dobre bo ja lada dzień melduję się w PrimorskuPrzeczytaj cały ten wątek, ale także wątek Primorsko (pierwszych kilka postów - moich i lahatiela). Tegoroczny mój ranking to:
pozd
Nr 1 LAMBRINO na ul. Ropotamo.
Nr 2 Den i noc na ul. Treti Mart,
Nr 3 Arena (przy Wesołym Miasteczku - szczególnie smaczna pizza)
Nr 4 Gergana (dwa lata temu jedliśmy tam prawie codziennie)
Nr 4 Tiki (rok temu odwiedzana prawie codziennie - w tym roku dwa razy, bo za długo się czeka i nie mają już frytek własnej roboty)
Nr 5 Volchan Voyvoda na ul. Iglika (małe porcje i stosunkowo drogo).
Więcej przeczytasz na blogu - zakładka Bułgaria - wpisy z ubiegłorocznych wakacji.
Życzę smacznych wakacji
Dzieki, wszystko juz dawno przeczytalem. Dzieki za ranking, wszedzie zagladniemy z degustacja.
Pozd