Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzyka - czego słuchamy, co polecamy.
Trochę z przekory, ale niestety też dlatego, że samo morze. Chciałbym trochę powycieczkować wgłąb lądu, ale muszę jakieś 2-3 lata poczekać żeby to miało sens, bo ja jak zwykle z Malutką, ale  nie narzekam, żeby nie było - gdyż że ponieważ najważniejsze jest dobre towarzystwo. Na dwie dłuższe wyprawy w roku może finansów nie starczyć, więc jest jedna + coś bliższego (często Słowacki Raj lub północno wschodnia (obecnie) Litwa).

To tyle offtopikka, pozdrowionka

PS. Mastika, masz rację Big Grin Big Grin Big Grin po części Big Grin
Odpowiedz
Zachęcam do odwiedzenia kolejnych krajów nadbałtyckich nie tylko Litwy - bo warto. Koniec OT.
Odpowiedz
Odpowiedz
ostatnio wrzucałem rysunek WuMo o głośnej muzyce, więc obstawiam, że wolffer z arką będą wstanie wziąć to na klatę a reszcie uszy będą w różnym stopniu krwawić, ale co mi tam Wink wujek sproket razem z kolegami na scenie, uważnie baczący na to, żeby im się do połowy kawałka maseczki od twarzy nie poodklejały Wink

Odpowiedz
Ja też tak! Super kawałek! Sproket Ty gdzie tam stoisz ???? Szacun!

A już widzęęęę!!!

Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
drugi od lewej, obok basmana. trochę za dużo spiny było, ale nie stałem już na dechach od ładnych kilku lat, grałem w jakimś worku z szerokimi długimi rękawami, co trochę jednak przeszkadzało i do tego miałem wrażenie, że wcześniej włożyłem głowę do wiadra z dżemem, więc taki trochę dyskomfort był Tongue grunt, że coś słychać Big Grin
Odpowiedz
(15.01.2016 14:25:19)sproket napisał(a): drugi od lewej, obok basmana. trochę za dużo spiny było, ale nie stałem już na dechach od ładnych kilku lat, grałem w jakimś worku z szerokimi długimi rękawami, co trochę jednak przeszkadzało i do tego miałem wrażenie, że wcześniej włożyłem głowę do wiadra z dżemem, więc taki trochę dyskomfort był Tongue grunt, że coś słychać Big Grin

Таааа po brodzie Cię poznałem!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
Odpowiedz

Odpowiedz
"Y tu mama tambien "- był taki film w Polsce też . Piosenka do niego na rynek bułgarski dość świeża w wykonaniu Upsurt ciągle się kreci po stacjach radiowych
Odpowiedz