15.08.2016 10:46:44
myszabe podejdź do hotelu Byala Home Apartments (z opisu to chyba tam kupowałaś plan miasta) być może tam mają wolne miejsca. Ja tam byłem już trzy razy (tylko pierwszy raz przez Booking) a od 2013 roku było tam z mojego polecenia już 8 rodzin i wszyscy zachwyceni warunkami. Budynek postawiony przez Norwegów, administrowany przez Bułgarów, nikt się " nie wcina ", dyskretne sprzątanie i wymiana ręczników co trzy dni, pościeli raz na tydzień, czysto, schludnie, aneks kuchenny wyposażony we wszystko co potrzebne, duża lodówka, zmywarka (piszę o apartamencie z dwiema sypialniami bo w innym nie byłem). Od 17.08 będzie tam dawigs też za moją sprawą
To przykre czytać te słowa niezadowolenia z mojej ulubionej Białej, pierwsze wrażenie jest najważniejsze i często wywiera wpływ na dalsze decyzje, widać na przykładzie Walmaru jak ono jest ważne ...
To przykre czytać te słowa niezadowolenia z mojej ulubionej Białej, pierwsze wrażenie jest najważniejsze i często wywiera wpływ na dalsze decyzje, widać na przykładzie Walmaru jak ono jest ważne ...

. I tak wole Primorsko